Sales Supervisor (m/v) Lelystad

Job Posting # 000EVI

Lelystad, Netherlands, 18. März 2018
Lelystad, Netherlands

PUMA is een van de grootste sportmerken ter wereld die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. Wat begint in sport eindigt in fashion. PUMA biedt sportproducten en sport geïnspireerde lifestyle producten in categorieën zoals Voetbal,  Running, Training, Fitness, Golf, Lifestyle en Motorsport.

 

Wij hebben waarden als creativiteit, duurzaamheid en vrijheid hoog in het vaandel staan en dit passen we toe in onze manier van werken. Wij verwachten van onze werknemers dat zij op een eerlijke en positieve basis beslissingen nemen en op deze wijze onze doelstellingen trachten te bereiken.

 

Wil je werken in een dynamische en internationale omgeving? Dan is PUMA de juiste plek om te zijn!  Word lid van ons succesvolle Benelux team!

 

We willen het team in Lelystad  versterken met een ambitieuze
Sales Supervisor (m/v)

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je traint, support en ontwikkelt het personeel. Je kent de sterke en zwakkere kanten van de inpiduele spelers in je team en haalt het beste in hen naar boven, ten gunste van henzelf en van de winkel.
 • Je bent verantwoordelijk, samen met het Store Management, voor het behalen van de Sales doelstellingen voor (een gedeelte van) de winkel. Dat betekent niet alleen de dagelijkse leiding voor (een gedeelte van) de winkel, maar ook onderhoud je nauw contact met het Store Management, geef je feedback en toon je initiatief om het beste uit de winkel te halen.
 • Je stuurt en motiveert het team in verkoop en customer service. Je volgt hierbij de PUMA standaarden wat betreft o.a. Customer Service programma, Visual Merchandising.
 • Je beheert en verbetert de operationele processen in de PUMA Store. Je weet dus wat er verwacht wordt en signaleert de kansen om te optimaliseren.  


Kwalificaties:

 

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een diploma Detailhandel.
 • Je hebt ervaring in een gelijkwaardige leidinggevende functie in (sport/mode) retail.
 • Je hebt aantoonbaar inzicht en veel affiniteit met sport, lifestyle en mode.
 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar functioneert ook in teamverband goed en geloofwaardig.
 • Je bent communicatief zeer sterk, kunt goed plannen en organiseren.
 • Je bent stressbestendig en beschikt over een flexibele instelling en bent dus ook tijdens koopavonden, weekenddagen en feestdagopenstellingen beschikbaar.
 • Je hebt een sterk commercieel inzicht en bent sales driven.
 • Je woont in (de directe omgeving van) Lelystad
  Je bent pro actief, durft beslissingen te nemen en geeft eerlijke feedback.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 

 

Als je een flexibel, open-minded en toegewijd persoon bent, biedt PUMA interessante mogelijkheden, niet alleen in een boeiende en uitdagende industrie, maar ook in een plezierige en open werksfeer.

 

Als je de drive en inzet hebt om te werken in de dynamische en veeleisende omgeving van PUMA, dan kan je een motivatiebrief en CV sturen naar tamara.dendulk@puma.com

Zonder motivatiebrief en/of CV wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee dankje, liever niet.

Job Posting # 000EVI
APPLY ONLINE